Menu

Rafa Garrigós: Aspid hauria d'haver canviat de nom

Si darrerament hem comentat en diverses ocasions la bona salud del metall fet a terres catalanes aquesta en torna a ser una bona mostra. Expectativa Zero no són uns nouvinguts, la banda es forma al 2009 a Olot però no és fins l'entrada anys més tard d'un il·lustre veterà de les terres gironines que es comencen a prendre les coses seriosament.

Rafa Garrigós ha donat un impuls al grup que amb l'afegit de les seves influències més metàl·liques ha donat un impuls i quasi nou so que fa que calgui prestar-hi atenció.

Presenten nou disc Re-Evolución, intentant fer-se un racó en la difícil escena que representa el metall a casa nostra. Juguen amb l'avantatge de proposar en la seva música tot un ample ventall d'estils que poden atraure des dels amants del punk passant pel hardcore i fins i tot del metall clàssic i thrash sense tancar-se a res. Repassem amb Rafa Garrigós el que dóna de sí el treball, la dubtosa relació que tenen música i política, diferents aspectes de la trajectòria dels Aspid i moltes coses més en aquesta conversa.

Us l'oferim en format d'àudio amb el nostre reproductor.

Accés