Menu

STAINED BLOOD - One Last Warning

Discogràfica:    Auto (Blood, Fire, Death)
Data sortida:    febrer·2013

Stained BloodSi un té interès en rascar una mica entre l'escena metàl·lica underground de casa nostra pot trobar sorpreses interessants. Bandes de tots els estils algunes de les quals ofereixen treballs discogràfics de bona factura i qualitat i que passen sense pena ni glòria ves a saber si per falta de promoció, d'interès del personal o que senzillament no han sabut jugar bé les seves cartes per fer-lo arribar al màxim de públic potencial possible.

Aquest podria ser el cas dels Stained Blood, banda de Sant Boi de Llobregat que té els seus inicis el 2006. Estem parlant d'un disc que es van autoeditar ara fa un any i que la bona tasca de la gent de Blood Fire Death ha rescatat amb bon criteri per donar-li una segona oportunitat. Una gravació de gran qualitat feta als The Metal Factory Studios per Alex Cappa i masteritzat als LSD alemanys des de la inicial Vulcan notes que alguna cosa et començarà a colpejar el cap. Seria una mica complicat el atribuir-los determinades influències ja que podem agradar seguidors del deathcore com del death melòdic suec de la millor tradició. Bandes com Black Dahlia Murder, Suicide Silence, At the Gates o els grans Carcass poden estar fàcilment entre els seus favorits.

 El vocalista Rou faria emmudir qualsevol de les més reputades veus guturals mundials en peces com The Loser o Monster Inside. Un total de nou temes que et deixen amb ganes de més que pels que l'hem descobert recentment podria tenir un consol... ja falta menys per un segon treball.

Accés