Menu

Hummano: La gent no sap què esperar de nosaltres

HummanoHi ha bandes que semblen o per gran part del públic són novells i si aprofundeixes una mica en la seva trajectòria ja hi ha un rerefons considerable. Podria ser el cas dels Hummano, la banda de Tres Cantos es va formar el 2010 i des de llavors ja acrediten dos discos, un EP i una primera demo.

Han trobat sota l'ampara de Blood&Fire&Death la plataforma adient per poder donar llibertat a la seva proposta... cosa que necessita la banda ja que quan escoltes la seva música et descol·loca totalment del que es podria esperar de la seva imatge, de fet és el que busquen.

Tot i jugar a despistar amb la seva imatge i fins i tot amb la portada del seu primer disc We Hate You All!! ara sembla que volen anar als registres que hom pot esperar d'una banda de metall extrem... perquè senyors, estem davant d'una banda amb un so molt potent que busca fer-se un racó en l'escena de l'estat independentment dels jocs que es portin en les seves imatges promocionals.

Enregistrar els Metal Factory d'Alex Cappa aquest Genocide que presenten segur et tirarà enrere si gaudeixes de l'estil. No et deixis enganya i abans que res escolta la seva música.

Us oferim la conversa en àudio extreta del nostre programa de ràdio actualment en emissió a Ua1 Ràdio els diumenges a les 23.00 al 104.5 de la fm lleidatana.

Accés