Menu

Walter Giardino: Els fans em diuen que no poden trobar els nostres discos a Europa

Walter GiardinoWalter Giardino és tota una institució a Amèrica del sud pel que fa a guitarristes de rock dur. Fundador i líder de la banda més popular que mai hagi donat Argentina a l'escena, Rata Blanca, i considerat per molts com un dels guitarristes més influents de parla hispana. Ha compartit escena amb músics com Glenn Hughes, Tarja Turunen, Doogie White, Graham Bonet o Joe Lynn Turner.

Rata Blanca es troben en un punt delicat de la seva carrera. El seu darrer treball edita el 2015 Tormenta Eléctrica editat el 2015 no ha estat pràcticament promocionat a Europa. És més, el mateix Walter explica que molts fans de la banda no poden trobar el disc.

Precisament aquest moment delicat fa esment a aquest aspecte, el negoci. Creativament i musicalment confessa no tenir dubtes sobre la solvència del grup però ara mateix sembla que les persones que han envoltat el grup no tenen la confiança del seu fundador.

Tot plegat implica canvis no molt agradables de fer per un músic i que poc o res tenen a veure amb l'important, la música, però que cal fer perquè els creatius, els músics, puguin concentrar-se en allò que és important i deixar que persones de la seva confiança garanteixin que tot allò que podem anomenar el negoci funciona i els discos es puguin trobar arreu, aspecte més que important per recolzar el que avui més donar de menjar als músics, tocar en directe.

Fa temps que Rata Blanca no visita casa nostra, Rock Fest representa una bona oportunitat per veure el moment actual del grup. Amb aquesta entrevista encetem un seguit que vol acostar-vos a les bandes participants en l'esdeveniment.

Us oferim l'àudio de la conversa mantinguda i emesa al nostre espai radiofònic.

Accés