Menu

Dani Pérez (Saratoga): Hay medios en los que ni pagando entras

Dani PérezSaratoga mereixen de totes totes tenir un racó prou destacat en la història del heavy metal a l'estat. Són ja més de 25 anys de trajectòria que avalen a la formació. Formació que al llarg de tot aquest temps ha tingut tants canvis de formació que fins i tot resulta complicat recordar-los tots. L'únic que ha restat impassible als canvis i estirant del carro ha estat el baixista Niko del Hierro que davant de qualsevol adversitat ha tirat endavant amb nous membres i sense defallir. Fins i tot quan semblava que els millors temps havien passat pel grup sorgia amb una nova tanda de músics que sabien complir perfectament el seu paper i donar als seguidors el que esperaven del grup.

Ni els canvis de vocalista, fins a 5 si es compta el predecessor del considerat popularment com el primer Fortu, aspecte que sempre és un dels més fatals per qualsevol grup ja que la veu d'una banda té un paper més que rellevant tant en la imatge com en directe, ni de músics han pogut minvar el grau d'acceptació del grup que disc rere disc han sabut conservar un bon nombre de seguidors.

Quan en els darrers temps semblava que el grup tocaria fons i passaria a millor vida ha ressorgit recuperant una de les seves formacions més populars mantenint el darrer vocalista Tete Novoa. La mateixa banda ha confessat que no va ser res premeditat si no que gràcies a uns quants concerts de reunió per celebrar l'aniversari es van ajuntar de nou i els esdeveniments s'han precipitat.

Ara editen un nou treball Morir en el bien, vivir en el mal i inicien gira que ja en la seva segona data passa per la ciutat de Lleida després d'haver iniciat les actuacions a Tarragona. Més dates arreu s'aniran anunciant i per saber del moment actual del grup, les impressions sobre aquest nou disc i que ens ofereix aquesta formació en directe ens vam posar en contacte amb el bateria Dani Pérez que tot i estar involucrat en multitud de bandes i projectes (Khael, Stravaganzza...) no va dubtar ni un moment a l'oferiment de tornar a formar part de la banda madrilenya.

Us oferim les seves paraules en àudio a través de la conversa que vam mantenir en el nostre programa de ràdio.

Accés