Menu

Rikki Rokket, Igualada Rock City: Volia aportar una alternativa als grups de sempre

Fa poques dates que s'ha fet esment a tot arreu dels 50 anys de la celebració del festival de Woodstock i el que va comportar tant socialment com des del punt de vista del concepte i les bases del que són avui dia els festivals a l'aire lliure. Si estàs llegint això segur que has assistit a algun, gran, petit, mitjà o fins i tot gratuït.

Aquest és el cas que ens ocupa i és que també hi ha certàmens que aposten per edicions sense cost pels assistents però on les infraestructures, bandes i personal costen uns diners que han de ser satisfets. Ens fixem en una d'aquestes cites que aquest anys celebra la seva setena edició, l'Igualada Rock City. Des d'un bon inici l'eclecticisme ha estat un dels punts destacats ja que hi han passat des de grups de metall, a rock passant per thrash, punk i tot el que us pugui passar pel cap.

Aquest any ens ofereix un cartell amb quatre bandes. En primer terme The Capaces, una banda amb 20 anys de trajectòria que barregen hardcore, punk i rock. Imperial Jade representen la vessant més clàssica del rock pels amants de Led Zeppelin o The Who, una banda que coneixem bé a Simfonia Metàl·lica. Blowfuse portaran el seu punk-grunge tot just abans que els caps de cartell Hamlet surtin a escena, poques presentacions calen amb els madrilenys.

El seu impulsor és Rikki Rokket amb qui hem volgut conversar perquè ens expliqui com es pot tirar endavant una iniciativa com aquesta, què hi ha al darrera, les motivacions, la present edició i les seves bandes participants així com alguns canvis com per exemple la ubicació.

Com és habitual us oferim l'entrevista en àudio ja que el que més ens agrada és escoltar els protagonistes i oferir les seves paraules sense embuts.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?