Logo

Stained Blood: Hi ha un contrast cultural bestial respecte Europa

Un cou cop de puny damunt la taula de l'escena de casa nostra. Els barcelonins Stained Blood després d'un bon treball com va ser Hadal i presentar-lo per l'estat i Europa van patir allò que vulguis que no sempre resulta un petit, o gran, trasbals en una banda, els canvis de formació. El vocalista Rou i el guitarrista Borja van deixar la formació i el recanvi ha estat Narcís Boter a la veu i David Rodríguez a les sis cordes. Amb tot plegat han estat quatre anys en aquest procés entre els canvis i tot el treball que ha comportat aquest nou Nyctosphere. M'atreveixo a dir que eleven fins a uns nivells poc vistos a casa nostra el nivell de cruesa i agressió mostrant un eclecticisme dins l'escena extrema que costa de veure i que conforma una oferta més que atractiva. Amb aquest inici reproduïm tal qual la manera com donàvem inici a la ressenya del seu treball que fa poques dates també publicàvem i que encara podeu recuperar en aquest enllaç. No crec que hagi altra millor manera de començar la introducció en aquesta entrevista.

A Simfonia Metàl·lica hem volgut saber més tant del treball com de l'actual moment de la banda un cop editat aquest Nyctosphere. Per aquest motiu ens hem posat en contacte amb en Narcís Boter, veu de la banda que ens atén per comentar tots aquests aspectes i com és habitual acaben sortint diferents aspectes ja sigui de l'escena en general, la de casa nostra i les circumstàncies per les que passa el món de la gravació i com els grups han de moure's en tot això actualment per poder oferir i difondre la seva proposta musical.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

© 2015 Simfonia Metàl·lica. Tots els drets reservats