Menu

Helevorn: Es poden fer coses meravelloses en la nostra llengua

Les propostes dels de les Illes Balears Helevorn es poden considerar material selecte. En vint anys de carrera ens han brindat cinc referències discogràfiques. Tot i això es pot afirmar que són la banda de doom/death més internacional que tenim. Acrediten haver actuat en festivals de Països com Eslovàquia, Alemanya, Malta, Holanda o Lituània, amb Draconian a Londres o Moonspell a Barcelona, a més de girar per Europa amb Suturnus i per Espanya i Portugal amb Swallow the Sun.

Ara ens presenten el seu quart disc d'estudi enregistrat als Psychosomatic de Mallorca, un treball ple de matisos i d'una factura exquisida. Tota la força d'una gravació impecable plena de matisos i passatges amb un força que mai els havíem vist conjuntament amb unes melodies que no et poden deixar indiferent i unes lletres més que inspirades... inspirades en la mediterrània. Us convidem a llegir la nostra crítica del treball per fer-vos una idea del que hi podeu trobar.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?