Menu

Jordi Sandalinas: Sempre he tingut millor resposta fora

SandalinasHi ha personatges que només per la seva persistència i conviccions alhora de presentar una proposta, que a més a més és de qualitat i m'atreviria a dir que contrastada, mereixerien molt més reconeixement. Aquest podria ser el cas que ens ocupa. El guitarrista Jordi Sandalinas no és pas cap nouvingut. La seva presència en l'escena té precedents quinze anys enrere en un projecte més encarat en aquells temps cap al metall.

El projecte Sandalinas va començar el 2000 quan en Jordi va recopilar algunes composicions pròpies escrites en anys pretèrits decidit a plasmar-les en un disc. Es va posar en contacte amb Andy LaRocque (guitarra de King Diamond) que trobar de qualitat el material i el va introduir a personatges com Apollo Papathanasio i Daniel Molainen. Tot això va ser la llavor d'aquell disc del 2005 Living on the Edge, editat per Massacre Records on podíem trobar un hard rock i heavy clàssic amb influències dels clàssics com Rainbow, Maiden o Black Sabbath. Posteriorment el 2008 veu a la llum un nou disc, Fly to the Sun, envoltat de grans col·laboracions i relacionant-se amb grans noms de l'escena europea i particularment sueca. Va arribar a girar per Europa amb un nom il·lustre com House of Lords i obtenir cert reconeixement.

És a partir d'aquest punt que Jordi desenvolupa el gust pels sons més acústics. Des de llavors ha donat més protagonisme a aquesta vessant i és en els darrers anys que li ha donat més protagonisme a través d'una edició discogràfica i també en directes. En aquest sentit hem volgut contactar amb ell per parlar del seu moment actual i els seus concerts acompanyant els Letz Zep, una banda tribut a Led Zeppelin, segurament la més reconeguda, fins i tot, pel mateix grup britànic.

L'entrevista, com és habitual amb tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?