Menu

Juli Bazooka, Crisix: Volem donar canya a nivell internacional

CrisixFoto: Pep Bonet

No ens cansem de dir-ho. Casa nostra està donant tal quantitat de bandes en l'escena del metall que ens en podem sentir més que contents. Una de les primeres a obrir el camí i que està aconseguint unes cotes de reconeixement, ja sigui aquí i ja a nivell internacional, són els Crisix.

Lluny ja queden els primers temps i aquell concurs guanyat a Wacken de la Metal Battle que segurament els va donar més maldecaps que res, tot i això, els va proporcionar una primera plataforma. D'allò en fa ja 10 anys. Sempre han apostat pel thrash metal "old school" amb aquell toc vintage i d'arrogància que dóna la joventut.

Són ja 4 discos amb aquest que presenten aquest 2018. Against the Odds es presenta en societat amb nou temes enregistrats de nou a Barcelona i que continuen mostrant la bona àura que envolta el grup a nivell d'inspiració. Un treball ple de bons riffs, velocitat i totes les obsessions més arrelades del grup. Des del seu gust per Bola de Drac o Joc de Trons fins la crítica sense complexos pels realitys musicals.

Ens posem en contacte de nou amb en Juli, el seu vocalista, per parlar del moment actual del grup, repassem cada tema del disc i fins i tot el moment polític en una banda que aposta definitivament per la seva internacionalització.

Us oferim l'àudio de la conversa emesa en el nostre espai radiofònic que podeu trobar clickant aquí sencer o altres episodis.

Accés