Menu

Nuckin' Futs: "La música d'avui dia està sobreproduïda"

No ens cansarem de dir que a casa nostra l'escena de bandes de metall és rica i variada. Un altra bona mostra són els Nuckin' Futs, banda barcelonina fundada el 2012. El thrash metal corre per les venes de la banda i de quina manera. Ja apuntaven bones maneres amb el seu anterior Slavery però aquest Abyss els confirma com una de les referències del thrash de casa nostra. El referent són els 80 i totes les bandes de l'estil de l'època, des dels evidents Megadeth, Exodus, Testament, Overkill o Metallica passant per Coroner, Watchtower o Xentrix.

Després d'un any i mig de composició es van tancar als AXtudios on van donar forma al disc i treballar totes les etapes del mateix amb Miquel Àngel Riufort als comandaments. L'aspecte gràfic no desmereix ja que l'artista suec Par Olofsson, que ha treballat per bandes com Immortal, Immolation, Exodus o els mateixos Crisix, és l'autor de la portada, això sí, dóna més la impressió d'estar davant d'un treball de death metal amb aquest art...

Us convidem a descobrir la poderosa veu de Tolo, unes inquietes guitarres a càrrec de Joao i Oscar amb la contundència d'Hèctor a la bateria i la meticulositat de Sergio al baix. Conversem amb el bateria Hèctor en una conversa que us oferim en àudio en un dia no molt afortunat de l'Skype. Llarga vida al thrash!!!!

Accés