Menu

Busi, Crisix: Sabem la direcció que volem prendre al nou disc

Tot i que s'hagi el contrari el thrash metal mai ha marxat. Evidentment ha tingut els seus alts i baixos però des de fa ja uns anys les noves bandes que han donat sang nova a l'estil han sorgit amb força i oferint material de qualitat. M'estalviaré el discurset sobre la vàlua i la quantitat de bandes que tenim a casa nostra de tots els estils que fan que mai com ara haguem tingut tanta varietat i tant bona.

Crisix continuen sent una banda jove amb molt a oferir però alhora ja poden ser considerats com una aposta segura. Des d'aquella metal battle de Wacken on ens van deixar de pedra fins ara no han parat de treballar i aprendre per ser una banda de present però amb llarg recorregut tot i als anys transcorreguts. Però si van començar amb 16 anys!!! I el millor és que des del primer moment amb seriositat i voluntat de professionalitzar-se.

Tot treball dóna el seu futur i ara després d'editar-se From blue to black encaren el segon tram de la seva gira de presentació, un segon tram que ha estat fruit de la demanda i bona acollida dels seus directes després de presentar-lo per bona part de l'estat i Europa. Els directes són una de les seves millors virtuts i ho estant demostrant. La present gira els portarà tant a sales com a festivals, alguns d'ells de renom com el Summer Breeze.

De tot plegat, de l'escena musical, de la part de la indústria i negoci que va de la mà de tota la part creativa d'una banda, del nou disc en parlem amb en Busi, guitarra de la banda que ens atén pocs dies abans de l'inici d'aquesta gira a la ciutat de Lleida i que no pot amagar les ganes per sortir de nou a la carretera després d'uns mesos que se li han fet llarg.

Us oferim la conversa en àudio extreta del nostre programa de ràdio actualment en emissió a Ua1 Ràdio els diumenges a les 23.00 al 104.5 de la fm lleidatana.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?