Menu

Eric, Moonloop: Has de pensar com a músic, no en termes de màrqueting

No em cansaré de dir-ho. L'escena de casa nostra està plena de bandes que només esperen a ser descobertes i que continuen treballant en les seves propostes a quina millor i en estils d'allò més variats. Des d'aquestes planes sempre intentem oferir-ne un bon tast quan ens és possible i no hem volgut desaprofitar l'ocasió de parlar de la banda de referència pel que fa a les vessants més progressives, Moonloop.

Formats originalment a Barcelona el 2001 des d'un primer moment van cridar l'atenció per la varietat de la seva proposta basada en les vessants més progressives però amb un peu en la música extrema. Des del heavy metal més clàssic al death passant per tocs de black metal fins i tot. No hi ha límits en la seva proposta.

El seu debut, basat en la natura i la Terra, Deeply from the Earth, ja va ser tota una sorpresa. Per temes, execució, composició i fins i tot so amb un enregistrament als estudis Room amb Gorka Dresbaj que et deixava ben sorprès. El disc els va servir per assentar unes bases que amb passos estudiats i presentacions en directe han fet créixer el grup fins al punt actual. L'edició de Devocean, vegeu-ne la nostra opinió, confirma la voluntat del grup de fer passes ben estudiades encara que requereixin temps. El disc n'és una mostra, treballat sense presses i amb un resultat que ho denota. Aquest cop han optat per fer tota la producció, enregistrament, mescla i mastering sense moure's de Catalunya i el resultat ha sorprès fins i tot a mitjans especialitzats europeus que fins i tot es preguntaven i sorprenien que l'estat espanyol fos capaç de produir res en aquest nivell pel que fa a metall.

La resposta és sí, Moonloop ho han demostrat. Eric Baulenas, guitarrista, compositor, veus i principal ment pensant del grup ens atén en una xerrada que us oferim en format àudio extreta del nostre programa de ràdio.

Accés