Menu

Human Ashtray: El k7 també torna

La Selva, 2005, comença el seu camí Human Ashtray tot i que no és fins el 2007 que poden editar una primera referència, The Hate Rebirth.

Dotze anys després de la seva fundació i després de cinc de silenci els gironins ja no són cap promesa si no una realitat del més cru i contundent death metal amb impressionants riffs i que flirteja perillosament amb el brutal death.

Darrerament han tingut canvis en la seva formació, concretament al baix amb la incorporació d'Herpes. El seu darrer disc Exile, el tercer, ha estat una col·laboració entre la banda Blood Fire Death (quin ull que té el segell per les bandes extremes) i No humano Records en un format de luxe digibook A5.

Un dels trets d'aquest nou Exile és que el guitarrista de la banda Xevi Alegre s'ha encarregat de gravar, mesclar i masteritzar tot el treball als Trempol Studios, una feinada de por de la que se n'ha sortit més que bé.

La banda ha posat el disc en descàrrega gratuïta per donar la possibilitat a tothom d'escoltar aquest nou treball.

Tot i semblar uns nouvinguts acumulen experiència en directe tocant en més de vuit països compartint escenari amb grups com Dying Fetus, Disgorge, Hatebreed, Napalm Death, Soulfly, Entombed o Brutal Truth. Són 7 temes... però capaços de rebentar-ho tot.

 

Accés