Menu

Entrevista a Javi, bateria de Crisix

CrisixFormats a Igualada el 2008, CRISIX s'han convertit en un dels fenòmens del thrash metal a l'estat espanyol. La seva trajectòria des dels inicis només ha fet que reconèixer la seva feina i talent, ja de primeres el 2009 van obtenir la primera mostra guanyant la Metal Battle de Wacken. El seu debut discogràfic amb The Menace ja va cridar l'atenció de mitjans i seguidors.

Gravat als Moontower studios i mesclat i masteritzat per Erik Rutan, el segon disc Rise... then rest del 2013 va consolidar la seva popularitat i ara amb From Blue to Black demostren poder engendrar material d'allò més assassí i oferir directes que no deixen ni un segon de respir. Crisix estant en aquell punt on el talent, les forces i la empenta estant en un punt òptim per donar l'empenta definitiva a una carrera que pot consolidar-se.

Les primeres dates de la nova gira els estant confirmant en tots sentits i no em volgut perdre l'oportunitat de parlar amb Javi, bateria de la banda reconvertit després d'uns inicis com a guitarrista que ningú diria. Repassem la seva trajectòria, la gira, el disc i altres sorpreses...

Accés