Logo

Sonia Anubis, Cobra Spell: El que fa a l'escenari Steel Panther ho trobo ridícul

Cobra SpellLluny queda encara el dia que la presència d'una dona en una banda de rock dur i metall no sigui destacat d'alguna manera a banda dels seus mèrits com a músic o intèrpret. Evidentment molt han millorant les coses des dels 80 on l'escena era plenament masculinitzada i on els referents femenins eren absolutament dirigits a explotar la seva sexualitat per damunt de cap altra cosa. Sigui com sigui avui dia ja no resulta estrany veure en qualsevol posició en una banda una dona.

Aquest és el cas que ens ocupa per una nova banda on no es tracta només d'un cas si no d'una quota masculina i femenina pràcticament a parts iguals. Estem parlant de Cobra Spell, banda formada per la guitarrista holandesa Sonia Anubis que amb vint-i-pocs anys ja ha passat per bandes com Sepiroth, Burning Witches, Crypta i ara decidint-se per la seva pròpia formació. Per si fos poc la varietat estilística és d'allò més present, des del death metal al hard-rock passant pel heavy tradicional i tocant tant baix com fonamentalment guitarra.

Sonia té un passat relacionat amb Catalunya ja que va passar-hi un temps d'intercanvi adolescent a Barcelona que va fer conegués més que bé la llengua castellana i també el català en menor mesura. Coneix casa nostra i quan pot s'hi escapa. Fa uns anys vam tenir oportunitat de fer una coneixença personal i no hem volgut aprofitar l'oportunitat ara que presenta nou material de parlar amb ella des de la Holanda natal. Es mostra compromesa amb la seva música i plenament emocionada amb aquest nou projecte, molt inspirat en els anys 80, anys que adora i que pretèn reivindicar.

L'entrevista es va emetre al nostre programa radiofònic del que en podeu escoltar les diferents edicions al nostre canal a Ivoox o Spotify. Aquí us en deixem l'edició sencera amb molts altres continguts com la nostra tertúlia setmanal amb Jordi Tàrrega i Ricard Altadill s'hi suma el promotor barceloní de culte Elias Ferreres, tot un mestre de les cites més especialitzades, exclusives i underground. Una edició d'especial durada amb dues hores de continguts on a més escoltem Thundermother, Treat, Wolf, Enforced o Kreator.

A més, també es va enregistrar en vídeo i resta penjada al nostre canal de Youtube on podreu trobar multitud d'entrevistes tant del panorama internacional com estatal i català. Us oferim tot aquest material, a gaudir!!

© 2015 Simfonia Metàl·lica. Tots els drets reservats