Logo

Koko, Fierce Cult: No es pot fer a casa amb un Pro Tools de 500€ un disc com Metallica

Ens trobem davant d'una nova banda amb un passat notable. M'explico. Fierce Cult és la nova encarnació d'un trio que sota el nom de The Seed va editar dos discos i una sèrie de tres EPs des del 201 i girar per França, Alemanya, Bèlgica, Països Baixos, Àustria o República Txeca presentant aquests treballs decideixen que és hora de donar un gir notable que comença per un canvi de nom.

És així com comencen a donar forma a nous temes l'estiu del 2017 i, com a conseqüència, entren a l'estudi entre setembre i novembre del 209. Ho fan als estudis Metal Factory de Madrid amb Alex Cappa i Pablo Rousselon que s'encarreguen de tot el procés, ja sigui gravació, mescla i master. Ara en veiem el resultat amb aquest Where humanity Ends amb dotze temes en total.

Podríem dir que són de manera efectiva una banda de death metal, però que no pot amagar de cap de les maneres la importància que el thrash també en el so de la banda. Això per no parlar de formacions com Pantera o Lamb of God.

L'entrevista es va fer en el marc del nostre espai radiofònic i us oferim la totalitat del programa amb multitud d'altres continguts. També l'enregistrament en vídeo de la conversa si així ho preferiu al nostre canal de Youtube on trobareu multitud d'entrevistes amb bandes tant del panorama català, estatal o internacional.

 

 

© 2015 Simfonia Metàl·lica. Tots els drets reservats