Logo

Guillermo, Angelus Apatrida: Cal criminalitzar i perseguir els feixistes

Angelus ApatridaSi ara mateix hi ha alguna banda de l'estat espanyol que té certa rellevància en l'escena internacional del heavy metal aquesta és sens dubte Angelus Apatrida. Cada pas que han donat ha estat ferm i en una direcció que ha fet que el seu reconeixement i posició hagin anat en augment. El seu fitxatge per una gran com Century Media des del 2009 també els ha donat més presència als grans mitjans especialitzats arreu del món i han pogut girar amb garanties per multitud de països. Són 20 anys de carrera que de moment sembla que encara ens han de donar moltes alegries.

En aquest 2021 presenten nou disc, homònim, creat i gravat enmig de la pandèmia. Així doncs, reflexa d'una manera total els temps que ens ha tocat viure, la frustració, la ràbia i la impotència de les situacions que ens ha tocat viure. Si teniu ganes d'escoltar un disc de thrash metal rabiós i potent no us deixarà indiferents. En aquesta ocasió han treballat amb Zeuss (Rob Zombie, Overkill, Hatebreed, Municipal Waste, Shadows Fall) per mesclar i masteritzar un treball com feia temps que no oferien després d'un disc com l'anterior Cabaret de la Guillotine que potser a molts dels seus fans no va acabar de convèncer dels tots.

L'entrevista va ser emesa al nostre programa radiofònic que s'emet setmanalment i del que en podeu escoltar les diferents edicions al nostre canal d'Ivoox o Spotify així com moltes altres edicions amb continguts i entrevistes interessants en referència a l'escena del rock dur i heavy metal. Aquí us n'oferim l'edició en la que es va emetre i el vídeo depenent del que us vingui de gust, en una conversa que va durar poc més d'una hora i on el sempre afable i disposat Guillermo mostra els seus punts de vista tant del seu treball com del moment que estem vivint passant per la realitat política que vivim i afecta a tots els ciutadans.

 

© 2015 Simfonia Metàl·lica. Tots els drets reservats