Menu

Juan, Soziedad Alkoholika: És increïble estar en un cartell com el Rock Fest

Juan, Soziedad AlkoholikaPoques presentacions calen pels Soziedad Alkoholika. Els de Vitoria-Gasteiz passen per ser segurament la banda més transversal de tota l'escena dura de l'estat. Des del punk, al hardcore, el thrash, el metall o el thrashcore que la mateixa fulla promocional del seu darrer Sistema Antisocial pregona. Cap d'aquests estils deixa d'aportar seguidors al grup. Poques bandes tenen la capacitat d'atraure públic d'escenes tant diverses i bona mostra d'això és la seva inclusió en cartells de festivals tant dispars com el Otero o el Rock Fest.

En motiu d'aquest darrer i per parlar del seu nou disc ens posem en contacte amb Juan en una conversa mantinguda en el marc del nostre programa de ràdio.

En aquest 2017 els SA presenten nou treball, Sistema Antisocial, enregistrat als Gardelegi i Antfarm Studios. Tretze noves peces que incrementen la sonoritat més greu i densa dels darrers anys i que ha comptat amb col·laboracions molt especials com Mark "Barney" Greenway de Napalm Death, a les veus en Policías en Acción, mentre que Odei i Magu de Arkada Social, a més de Roberto SA van ajudar als cors dels primers temes del disc. Val a dir també que és el primer disc que grava Alfred Berengena tot i que ja fa uns anys que ocupa la titularitat de la bateria. Tota una garantia per cert.

La banda continua tant reivindicativa com de costum, fins i tot van escollir la data de sortida del disc coincidint amb la tragèdia de Gasteiz el 1976 on van morir cinc obrers després de la celebració d'una assemblea, el particular bloody Sunday de la ciutat.

El proper 2018 el grup complirà 30 anys de carrera i tot i que la banda sembla no estar massa per la tasca de qualsevol mena de celebració no hi tanquen la porta. S'ho mereix una trajectòria que no s'ha casat amb ningú.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?