Menu

Liv Kristine - Enter My Religion

Discogràfica:    Roadrunner Records
Data sortida:    03·03·2006

Liv KristineNo cal presentacions per una figura dins l'escena com Liv Kristine. Va marcar tot un estil en el gothic en una de les primeres bandes a combinar veus femenines i masculines d'una manera molt personal. En els darrers temps podríem dir que s'ha establert pel seu compte amb la formació de Leave's Eyes i ara amb la represa de la seva carrera en solitari, crec que la història de les raons per això és prou coneguda i no és aquí el lloc adient per fer-hi esment.

Cal tenir present que parlem d'una artista que ha desenvolupat la seva carrera eminentment en el món del metall però que aquest segon disc en solitari (recordeu Deus Ex Machina) ens ofereix un producte que poc o res i té a veure, i no per això deixa de ser bon material. Bàsicament pop. Però no us espanteu, tots sabem les connotacions que té per un “metalhead” aquesta paraula. Crec que pocs seguidors de les radio-fórmules gaudiran d'aquest treball.

L'inici amb Over The Moon ja deixa entreveure un disc amb melodies fàcils però efectives, fet que es confirma amb el primer i baladístic single Fake The

Smile. Per tots aquells que busquin quelcom relacionat amb vessants més dures potser ho trobaran a My Revelation, un dels millors temes. Coming Home, Trapped in Your Labyrinth o Enter My Religion per exemple segueixen aquesta linia general de dark pop atmosfèric. De fet, la mateixa Liv en una entrevista que podeu trobar en la secció del mateix nom d'aquesta web ens confessava que és un disc molt personal i una mena de convit a conèixer el seu món interior.

La part final del disc, concretament els tres darrers temes, suposen un trencament rotund amb els seus predecessors. Una excel·lent versió del ja per sí gran tema de Bruce Springsteen, Streets of Philadelphia i dos temes finals que si sonessin en qualsevol discoteca de moda el personal es mouria al seu ritme sense adonar-se de res al ser pràcticament dance, de fet ja ho fan...

La música és molt més que l'escena del heavy metal i sovint els nostres artistes ens ho recorden notablement.

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?