Menu

Jorn Lande - The Duke

Discogràfica:    AFM / Avispa
Data sortida:    24·02·2006

Jorn LandeNou capítol de la carrera en solitari del vocalista noruec Jorn Lande amb una prolífica carrera emmarcada en bandes com Vagabond, The Snakes, Millenium, Beyond Twilight, Nostradamus, Ark Yngwie Malmsteen o Masterplan. I sembla que no es vol perdre ni una temporada de respir ja que a la mínima que afluixa l'activitat amb el que sembla és la seva principal ocupació amb Masterplan deixa caure un treball en solitari.

En aquesta ocasió ens trobem davant del quart llançament com a Jorn amb una progressiu poc menys que destacable. Per l'ocasió s'ha envoltat de músics de renom en la figura de Morty Black de TNT al baix, Willy Bendiksen a la bateria, dos membres originals de Whitesnake com Micky Moody i Bernie Marsden i finalment als teclats el reconegut Don Airey. Amb aquesta formació i unes quantes bones idees en forma de temes i l'experiència que acumulen tots plegats no és estrany el resultat.

Un àlbum que es pot dir que no aporta res com a novetat però que el que ofereix ho fa de manera notable. Hard-rock melòdic de factura perfecte i amb temes que es podrien convertir en hits fàcilment com End of time molt enganxosos. El nivell compositiu de Lande sembla està en gran forma per abarcar

des de la citada peça que pugui servir de single, la contundència de Stormcrow, la clàssica Blacksong o la imprescindible balada Burning chains només per citar alguns passatges.

Si continuen havent personatges i discos com aquest en l'escena, no cal patir, la cosa tindrà bona salut.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?