Menu

One Man Army - 21th Century Killing Machine

Discogràfica:    Nuclear Blast
Data sortida:    13·01·2006

One Man Army - 21st Century KillingMolt interessant la primera referència que ens arriba d'aquesta nova formació. Primer posem-nos en antecedents. A l'estiu del 2004, Johan Lindstrand (ex-The Crown) va voler escriure material de collita pròpia. Va passar un temps fins a tenir bons temes i tenir nom pel projecte però al desembre d'aquell any ja tenia sis temes que van veure la llum en un demo anomenada When hatred comes to life. Encara amb una formació precària poc a poc s' hi afegeix personatges com Valle Adzic (Impious) o Mikael Lagerblad.

És en aquest 2006 quan per fi poden mostrar al públic que han estat capaços de fer amb aquest 21st Century Killing Machine. Un disc produït per Dragan als Bohus Studios que, de fet, no ofereix res novedós a l'escena més dura però el que intenta ho fa ben fet.

Temes ràpids, veus guturals, solos assassins, canvis de ritme..., en fi si gaudeixes de bandes com els aclamats At the gates, els citats The Crown, The Haunted i similars no tens perquè deixar passar aquest treball. Un nou valor a seguir.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?