Menu

Soul Doctor - For a Fistful of Dollars

Discogràfica:    Frontiers Records
Data sortida:    05·12·2005

Soul DoctorNo sé ben be per què però poques vegades ha aparegut en aquesta secció treballs de AOR o hard-rock, ara mateix només em ve a la memòria el de Place Vendome, però segurament és un factor important les preferències personals que tots tenim en cada àmbit de la vida. Malgrat tot, hi ha cops que davant una evidència no hi ha més remei que acceptar-la. I aquesta és que els Soul Doctor ho han tornat a fer.

El nou disc dels alemanys amb Tommy Heart (ex-Fair Warning) al capdavant és un pas en una carrera coherent plena de treballs d'una factura impecable. A més, continua irradiant un entusiasme que em va transmetre Tommy quan vaig tenir oportunitat d'entrevistar-lo en motiu de l'edició de l'anterior System Go Wild.

La cosa comença amb Eatin' on me on perfectament pots identificar la influència dels AC&DC i s'estén també cap al segon tema Best way to fade. Però no és només això si no que al llarg del cd pots trobar les millors essències dels grans del rock melòdic, des de Aerosmith passant per Bon Jovi. No falta evidentment la balada anomenada en aquesta ocasió Remember amb les excel·lents parts vocals de Tommy i els continus solos i riffs que

impregnen el disc, fins i tot els cors de temes com Under your skin.

En fi, un pecat deixar-se perdre aquest disc i a veure si algú es recorda d'ells pels festivals d'estiu.

 

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?