Menu

Dragonlord - Black Wings of Destiny

Discogràfica:    Escapi
Data sortida:    03·10·2005

Dragonlord - Black Wings of DestinyRecuperem el fet de recomanar dos treballs simultàniament. Dos llançaments de caire molt divers, com la mateixa escena, i que demostren la seva versatilitat.

Es tracta de les andanades d'un clàssic del thrash com Eric Peterson (Testament) amb aquesta aventura extrema sota el nom de Dragonlord i d'altra banda l'exquisidesa de The Deadsoul Tribe on el talent, mestria i qualitat emanen per igual en el seu nou treball.

Dragonlord ens ofereixen doncs continuitat al que semblava ser una mena de caprici personal que molts músics tenen i al que donen sortida comercial. Molt més visceral que la seva banda de tota la vida, en el nou treball continua pel camí d'un black metal elaborat i certament atractiu amb força melodia on s'hi pot trobar certs matisos que recordaran els darrers treballs de Dimmu Borgir salvant les distàncies.

Cal comentar la incorporació recent al grup de l'ex-guitarrista de Cradle of Filth Gian Pyres que junt a Eric Peterson (guitarra i veu); Derrick Ramirez (baix); Lyle Livingston (teclats) i Jon Allen (bateria; Sadus i ex-Testament). A destacar les dues versions finals de Mercyful Fate i Thin Lizzy. Qualitat indiscutible.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?