Menu

Criminal - Sicario

Discogràfica:    Metal Blade
Data sortida:     05·09·2005

Criminal

Si el mes passat fèiem menció del fet que en poc temps que fa que vam obrir aquesta secció ja havia aparegut en ella Michael Amott i els seus diferents grups en dues ocasions ara, i posats a buscar casualitats, em dono compte que tots els llançaments discogràfics que han aparegut en aquesta secció fan referència a vessants extremes de l'escena, ja sigui thrash, death...etc., l'únic que potser si pot excloure és Spiritual Beggars... en fi.

En aquesta ocasió anem cap a sud-américa on a Xile trobem una de les bandes més interessant de tot el continent, Criminal. La formació va començar el seu camí l'any 1994 amb Victimized i des de llavors, amb certes irregularitats degut a problemes amb la formació i principalment a la seva estada a la multinacional BMG i el trasllat a Europa dels membres, han anat comformant una carrera coherent i amb treballs cada cop més notables.

Els dos darrers No Gods No Masters del 2004 i aquest Sicario força seguits en el temps, cosa no gaire habitual pel que hem comentat anteriorment, amb un notable progrés en tots els sentits. Des de la composició de temes, arranjaments, producció etc.

Per aquest nou treball han comptat amb la reincorporació del baixista Juan "Kato" Cueto amb el que han recuperat l'empenta dels inicis. La banda ha creat riffs més simples i pesats, veus fora de sentit i solos brillants combinat tot plegat amb la feina a la bateria de Zac O'Neil, l'únic membre anglosaxó que queda, i constants canvis de ritme.

El nou disc és una barreja de tot allò que ha anat fent que es reconegui al grup en el passat. Amb la producció d'Andy Classen queda clar que tant ara com en el futur s'han de tenir en compte.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?