Menu

Arch Enemy - Doomsday Machine

Discogràfica:  Century Media
Data sortida:   22·08·2005

Tampoc fa tant que vam inaugurar aquesta secció dins la nostra pàgina web i el senyor Michael Amott ja ha aparegut en diferents ocasions degut a la seva feina en diferents treballs. No tornará ara a descobrir les virtuts d'aquest personatge ja que segurament coneixeu part o tota de la seva trajectòria amb Carcass (i altres bandes) anteriorment i ara amb Spiritual Beggars i Arch Enemy.

La carrera de la banda ha seguit una coherència que molts voldrien primer amb Joohan Liva a les veus i posteriorment amb Angela Gossow qui ja, comptant aquest, porta tres discos en la formació completament afiançada al lloc de vocalista. És indiscutible que la seva condició de dona amb un atractiu evident ha ajudat al grup a obtenir un status destacat en l'escena però això sense uns discos i unes gires, tot i que en aquest aspecte al meu gust Angela no està del tot bé contràriament als seus companys, notables no hauria valgut de res. Si a això sumem uns excel·lents companys de viatge com el germà del geni Christopher, Sharlee D'angelo i Daniel Erlandsson doncs la cosa no pot fallar. La banda no ha parat de girar però ens ofereix un treball que si bé en una primera escolta agrada però potser no convenç en posteriors escoltes vas descobrint un munt de matisos.

Els nous temes tenen de tot, i al dir de tot vull dir això mateix. Des de la inicial instrumental Enter the machine trobem melodia, agresivitat, complicats arranjaments, mig temps, velocitat... Els que afirmaven que Daniel era el membre pitjor situat instrumentalment en el grup quedarant de pedra quan escoltint el seu treball i especialment la omnipresent del doble bombo en tots els temes però sense fer-se pesat ni innecessari, no estem parlant de power metal senyors... Les parts vocals d'Angela al meu parer no difereixen molt de anteriors treballs tot i que en les primeres entrevistes promocionals s'afirma que ha treballat en donar-hi molts matisos... no sé, jo no els veig però jo no sóc un professional de la música.

En definitiva, si prou difícil és mantenir el nivell veient la trajectòria que té el grup, ho han aconseguit de nou i nosaltres que ens alegrem. Comencen a ser un valor segur.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?