Menu

Obituary - Frozen in Time

Discogràfica:  Roadrunner Records
Data sortida:  19·07·2005

Obituary - Frozen in Time

 No he pogut. No m'he pogut decidir per un sol dels treballs que optaven a la candidatura de disc del mes entre aquests dos nous cds d'Obituary i Nevermore i, perquè no compartir l'honor?

En el cas del de Florida Obituary pel retorn d'un dels sons més aconseguits del death metal, i pel que fa als de Seattle per una trajectòria plena de treballs notables i que continua la línia amb aquest This Godless Endeavor.

Anem per parts. En primer lloc amb Obituary. Després d'una aturada que durava des de 1997 finalment tornen com no podia ser d'un altra manera amb John Tardy al capdavant, Trevor Peres, Allen West, Frank Watkins i Donald Tardy. És a principis de 2004 que decideixen rependre el grup. No trobarem coses ni idees excessivament noves però el que ens presenten no està exempt de qualitat. Basant-se en una cadència molt contundent i un so de guitarres com ningú aconsegueix per un estil com el death. Temes no excessivament ràpids però si molt pesats ratllant la frontera del doom en alguns casos.

 

El disc s'obre amb una mena d'instrumental matxacona que dona pas a la demostració que la veu característica d'Obituary no ha canviat a On the floor. Altres temes com Blindsided faran que poc a poc t'endinsis en un infern sonor considerable o Back Inside on les parts de baix i bateria t'embogeixen directament. Fàcilment et recordarà a World Demise per una referència.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?