Menu

Dream Theater + Aion

cartel-dream-theater-2023-espana-727x1024
Categoria
Concerts
Data
2023-01-20 18:30
Lloc
Sant Jordi Club (Barcelona) - Palau Sant Jordi, Passeig Olímpic, el Poble-sec, Sants-Montjuïc, Barcelona, Barcelonès, Barcelona, Catalunya
08001, Espanya

Dos cops nominats als premis Grammy, amb més de quinze milions de discos venuts, una extensa discografia i la consideració de la banda de referència del metall progressiu.

Ningú pot negar la talla d'aquesta banda i les grans obres que ens ha ofert. Com totes les bandes mai no pot ser a gust de tothom. Que si la millor era era la de Portnoy, altres diran que massa instrumentació enrevessada. El cert és que si algú dedica una estona a escoltar un dels seus discos segurament en una primer escolta no li dirà massa res. Fins i tot es pot avorrir. Però amb una mica de paciència i dedicació aquest és el tipus de música que quan t'entra no et deixa anar. Cada cop li trobes més matisos i la gaudeixes més.

El seu darrer disc d'estudi és A View From the Top of the World del 2021 que ja van presentar en directe passant fins i tot per l'estat amb un pas en fals ja que la data de Bilbao no es va poder fer. Ara en aquesta segona tongada de concerts per Europa passen per Catalunya amb la data a Barcelona. Amb els sempre sets canviants en cada gira veurem què ofereix en aquesta ocasió. Rescataran peces oblidades? Quan temps tocaran? Sigui com sigui segur que John Petrucci (guitarra), James LaBrie (veu), Jordan Rudess (teclats), John Myung (baix) i Mike Mangini (bateria) ens deixaran amb la boca oberta un cop més amb el seu virtuosisme.

Per la cita barcelonina cal tenir en compte que les entrades de grada ja estan oficialment esgotades, segueixen a la venda les de pista.

Recentment s'ha anunciat que ARION seran els teloners pel concert a casa nostra. Els finesos encara es troben presentant el seu Vultures Die Alone, editat el 2021 per AFM Records.
Els horaris del concert de Dream Theater seran:

BARCELONA
18:30 Apertura de puertas
19:30 - ARION
20:30 - DREAM THEATER

Las entrades segueixen a la venda a través d'aquest enllaç.

 
 

Totes les dates

  • 2023-01-20 18:30

Powered by iCagenda

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?