Menu
Loading…

Difonem en català l'escena del heavy metal

Llegeix més

Agenda de concerts actualitzada

Llegeix més

escolta el nostre programa de ràdio

Llegeix més
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Metalcatfest II

 Registration Closed
 
0
Categoria
Festivals
Data
2019-11-02
Lloc
Razzmatazz 2 (Bcn) - Carrer dels Almogàvers, 122, 08018 Barcelona

Des de Simfonia Metàl·lica, com a únic mitjà especialitzat que difon qualsevol manifestació de l'escena del rock dur i metal en llengua catalana, donem tot suport i col·laborem amb Metalcatfest sent-n'he un dels mitjans oficials.

S'ha presentat oficialment la segona edició i us fem avinent què va donar de sí l'acte que espera donar visibilitat a totes les bandes que canten en català.

METAL CAT FEST 2

Metal Cat Fest va néixer fa 9 mesos amb la voluntat per impulsar i  donar  espai a tots els grups que fan Metal cantat en català.
El passat dia 4 d´octubre es va presentar a La Factoria - bucs d´assaig municipals de Cornellà de Llobregat la segona edició que es celebrarà el 2 de Novembre a Razzmatazz 2 amb les actuacions de:

L´acte gratuït va estar presentat per Xènia Sensarrich “El 8ºdia de Radio Cornellà” i Ricard Altadill director del festival i presidit per Javier Rodríguez Recuero de Versàtil Produccions  , va comptar amb l’assistència de membres de totes les formacions i participants a la propera edició i contendents de la primera edició del Metal Cat Fest celebrada el passat 22 de Març com en Marc Storm vocalista d´ Icestorm,  també varen participar diversos  periodistes com Alfonso DÍaz de RafaBasa.com , Lu Ponyo en representació del projecte Rock in ladies i periodista de subterraneowebzine , el cartell el va presentar l’artífex,  Ruben de Haro què també es periodista de Science Of Noise.

Xènia va presentar les bandes participants i va fer un recorregut per el panorama actual de l´escena a Catalunya i en català , d´altra banda els components de les bandes que actuaran al MCF2 van exposar el seus motius e inquietuds i varen intercanviar xerrada amb els assistents a on tots van aportar el su punt de vista.
Cal recalcar la presencia Lu donant visibilitat a la nova fusió de Proyectorockinladies i  MCF2 en busca de mes paritat a l´escena musical.

Guillem d´Assot va obrir debat amb la  problemàtica de les bandes que viuen allunyades de les grans urbs i els problemes que tenen per actuar al seu propi entorn, van reconèixer que Metal Cat Fest es una bona finestra per propagar el Metal de comarques i es va demanar que el projecte Metal Cat Fest arribi a  altres poblacions arreu del país.

Es va xerrar sobre la problemàtica educacional dels joves i el front que fan gent com la Factoria per donar visibilitat a la cultura a traves de la música i quines poden ser les millors formules per aconseguir-ho.

 
 

Totes les dates

  • 2019-11-02

Powered by iCagenda

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?