Menu

77, Armand: "Tenir un estil personal no és garantia de res"

77S'acostuma a dir que el hard-rock clàssic no morirà mai, tot i això les coses no són gens fàcil tal com està el món de la música actualment. Fundada pels germans Valeta, '77 emanen la ideologia i el concepte musical dels setanta, on es senten còmodes. No es pot negar les influències dels AC/DC de Bon Scott ja que el nom del grup fa referència a l'any en que Let there be rock va ser publicat.

Durant els darrers anys s'han fet un nom no només gràcies a les seves gravacions d'estudi si no també gràcies als seus espectaculars directes en infinitat de països d'Europa on han compartit cartell amb bandes com Bullet o Audrey Home.

Després d'haver publicat tres discos amb Listenable Records i Kaiowas a l'estat Espanyol el quartet acaba de firmar un contracte mundial amb Century Media una de les independents més destacades de l'escena mundial del rock dur i heavy metal.

Parlem amb Armand, vocalista i guitarra rítmica pocs dies abans de la seva actuació a la ciutat de Lleida presentant el seu darrer disc Nothing Gonna Stop Us sobre aquest treball, la seva passió per tocar en directe, l'estat actual de l'escena musical del rock dur i les dificultats per tirar endavant una banda entre altres.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?