Menu

Entrevista a José Luis Campuzano "Sherpa"

José Luis CampuzanoEn les darreres setmanes si algun tema ha destacat sobre qualsevol altre dins de l'actualitat de l'escena del rock dur i metall a l'estat és que un personatge tingut en alta estima per quasi tot el públic seguidor d'aquest estil musical com és José Luis Campuzano "Sherpa" ha manifestat opinions com a mínim controvertides per ser molt suaus.
 
A Simfonia Metàl·lica, el nostre espai radiofònic, el passat 13 de desembre de 2020 el vam entrevistar conjuntament amb Ricard Altadill. Les seves declaracions fetes a mitjans com l´ABC, Radioya tv , i d´altres de tendència clarament d'extrema dreta sobre la gestió del govern socialista amb la pandèmia i les declaracions creuades greus amb grans amics del nostre entorn com Oscar Sancho Rubio o Jaume Aos Sanuy han fet que decidíssim tirar endavant sabent que possiblement generaria tota mena de sentiments trobats.
 
Cal deixar clar que nosaltres hem intentat fer de periodistes musicals tot i les ganes que pot inspirar el personatge d'agafar un to ben agre en la conversa. Sigui com sigui, i com era d'esperar, ens han plogut pals i també bones opinions per encarar un contingut com aquest.
La nostra voluntat és que escolteu de primera mà els arguments del nostre entrevistat per poder rebatre'ls i/o combatre'ls si cal. Que ningú s'equivoqui, no ens trobaran ni recolzem aquestes postures però cal que tinguem clares les actituds d'alguns i es retratin per si sols quedant clar el perill que representen.
 
Oferim dues opcions, l'àudio sencer del programa emès o també ho podeu veure a través del vídeo penjat al nostre canal de Youtube. Només demanem escoltar abans d'opinar.
 
 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?