Menu

Andreas, Sepultura: Aquesta és la millor época de Sepultura

SepulturaEl nom de Sepultura en l'escena metàl·lica no pot ser menystingut ni valorat en la mesura que amb la seva aparició van provocar una autèntica revolució dins l'escena que els va portar a unes cotes de popularitat que poc es podien imaginar en un principi. Tothom va sentir parlar d'ells, i quan dic tothom em refereixo a la majoria de mortals seguidors de qualsevol estil musical que per a res comptaven entre aquests el metall. Encapçalaven grans festivals i els seus discos encara ara són un referent tant del thrash com de altres estils ja que la seva continua voluntat de no repetir-se e innovar, extrem que en alguns moments els ha portat quasi a l'ostracisme, van influenciar noves generacions.

Qui subscriu aquestes ratlles els va seguir amb devoció des que els vaig descobrir amb aquella meravella anomenada Beneath the Remains, vaig caure rendit amb Arise, Chaos AD ja mostrava ganes de deixar el thrash més clàssic i Roots en un principi em va costar però vaig entendre que no pretenien mai fer el mateix i els va suposar èxit massiu. A partir d'aquí ja sabeu tots la història, el trencament de la formació clàssica i anys de discos mediocres i la pèrdua de quasi tota la seva base de fans. Això sí, si alguna cosa han estat és perseverants. Han seguit treien discos i girant prolíficament gràcies a un nom que es va convertir en referent.

Des de fa uns nou anys aproximadament que han estabilitzat la formació amb els dos supervivents de la formació clàssica, Paulo i Andreas, i Derrick Green i Eloi Casagrande, veu i bateria respectivament. Alhora les seves darreres propostes discogràfiques han elevat el nivell a cotes que feia temps que no ens tenien acostumats. L'anterior Machine Messiah ja ho mostrava i ara el disc que ens ocupa, Quadra (del que en podeu trobar una ressenya fent click aquí), ho confirma. A primera hora de la tarda d'un dimarts rebem la trucada des de Brasil d'un Andreas amb ganes de xerrar i que no oblida la eterna controvèrsia que ha envoltat al grup des que es va desfer la formació clàssica, no se n'està de fer-hi esment quasi sense dir-li res.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?