Menu

Sun of the Dying: Tot va ser una casualitat

Sun of the DyingL'escena del metall extrem a l'estat espanyol també té valors i propostes que cal tenir en compte. Habitualment mirem cap a Europa per buscar bandes i llançaments pel que fa als sons més durs i contundents. Durant molts anys ha estat quasi la única alternativa per anar a buscar i escoltar referències d'aquest estil. Les coses han canviat i tant a nivell de casa nostra, només cal mirar la nostra secció de metall català, o de l'estat són multitud les propostes, només cal gratar una mica.

Si fem referència a una vessant tant extrema i alhora pausada (quina contradicció!) cal parlar de doom metal. Cert és que cada cop més bandes aposten per aquest estil però ens congratula descobrir propostes com la que ofereixen els Sun of the Dying on l'estil és tant reconeixible i de tant bona factura. Ens presenten The Earth is Silent i donat el nivell de la proposta ens hem volgut posar en contacte amb un dels seus components, el guitarrista i fundador Daniel que ens parla de tot plegat.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?