Menu

Niu de Corbs + Noise Drome + Hollow Cry

NiuCorbs_Noisedrome
Categoria
Concerts
Data
31/01/2020
Lloc
La Boite (Lleida) - Carrer Riu Éssera, 19, 25004 Lleida

Segona presentació en directe i primera a Lleida de Niu de Corbs.

Bio Hollow Cry - Hollow Cry va començar com un grup de versions l'any 2007. El Xavi sempre havia volgut formar un grup; quan un amic de taekwondo es va oferir com a bateria i l’Aleix com a guitarra, es va crear un petit esbós del que en un futur seria Hollow Cry. Poc després en Xavi va reclutar al Marc com a baixista i el grup va adquirir un to més sòlid. Havia nascut Ek-tombe.

El grup va fer petits concerts a l'aire lliure sobretot a l'estiu. Versionava grups de punk rock espanyol i, inconscientment, a base d'anar tocant i pràcticant, va començar a compondre les seves pròpies cançons. Ben aviat els seus interessos van canviar, i els gustos del grup van anar derivant cap al metal. El metal és un estil exigent, i la formació va experimentar diversos canvis: el bateria original va ser reemplaçat, i el Marc va penjar-se la guitarra per a ajudar a l'Aleix amb les melodies; és llavors quan el Joan va entrar al grup com a baixista. Ek-tombe havia donat pas a Winter Shades.

Winter Shades va debutar l'estiu següent, al Festipallars 2011. La seva base de fans es va anar eixamplant i van continuar tocant en escenaris semblants, escenaris d'uns pocs centenars de persones. Compaginaven estudis, música i feina mentre versionaven grups com Avenged Sevenfold, Trivium o Bullet for My Valentine i, de tant en tant, componien algun tema propi.

Després d'una mala experiència en el concurs Emergenza, el grup va decidir centrar-se en crear material propi. No va ser fàcil. Van passar mesos de concerts esporàdics, de deixar-ho i tornar a començar, fins que el Xavi va reunir el grup i va aconseguir que gravessin una maqueta amb sis temes originals. El grup va recuperar els ànims i va tornar als escenaris amb més força que mai.

Després d’enviar la maqueta a varies companyies, agències i discogràfiques, finalment els van acabar firmant amb Metalmusicbookings. Després de canviar el nom a Hollow Cry, van gravar el seu àlbum debut: “From Ashes To Flames” que va sortir a la llum el dia 28/09/2018 juntament amb el videoclip del primer single “Last Call”

Al març del 2019 van anar de gira als Estats Units acompanyant a Children Of Bodom com a banda support al Hexed Tour, juntament amb Swallow the Sun i Wolfheart.

 
 

Totes les dates

  • 31/01/2020

Powered by iCagenda

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?