Menu

Testament + Exodus + Death Angel

Route-Resurrection-2020-Testament-Exodus-Death-Angel-Poster-Ticketmaster-1-1100x1546
Categoria
Concerts
Data
27/02/2020
Lloc
Razzmatazz 1 - Carrer dels Almogàvers, 122, 08018 Barcelona

El thrash metal segueix sobrevivint. Cert que és que l'auge i popularitat que va tenir a finals dels 80 i primers dels 90 pràcticament és impossible que es repeteixi però cal recordar que en aquells temps el rock com a estil musical era popular i les seves variants també tenien més seguiment. És en aquells temps que es va viure una gran eclosió de bandes tant als EEUU com a Europa, principalment a Alemanya, precedida de ja l'avantsala que van ser els primers discos de Metallica, Slayer, Megadeth o Anthrax per citar els que majoritàriament s'han considerat les quatre grans bandes del gènere.

Si delimitem geogràficament el fenomen del thrash als EEUU definitivament hem de parlar de la coneguda Bay Area de San Francisco. Des d'allà van sorgir multitud de noms que van poblar l'escena. Les discogràfiques signaven qualsevol banda de l'estil i d'entre tot allò algunes van destacar sobremanera i sempre han significat d'alguna manera la segona línia d'aquell Big Four que en la majoria de casos han sobreviscut més a l'ombra però amb molta més integritat i solidesa.

Testament sens dubte és un dels millors exemples de tot el comentat. És més, en la darrera década semblen haver recuperat els seus millors temps amb directes demolidors i treballs d'estudi notables. La formació s'ha estabilitzat amb tres membres de l'era clàssica com Petersen, Billy i Skolnick amb l'afegit de dos personatges que han estat al grup es diferents etapes com Gene Hoglan i Steve DiGiorgio al baix en el que fan quasi un all-star. Ara tot just fa uns mesos van acabar la gravació del que serà el seu proper disc que sortirà el 3 d'abril i que l'avançament fa molt bona pinta amb aquest Night of the Witch.

El mateix podem dir dels Exodus, un altre d'aquests noms que amb una discografia que forma part de la història del génere sempre ha romangut en una segona línia. Les seves darreres aportacions discogràfiques també han estat destacables, tot i fa uns anys un gir quasi en tots sentits que els va fer caure en l'oblit però amb Zetro Souza de nou a les veus cal tenir-los en compte, i caldrà veure què poden aportar ara que el seu membre fundador Gary Holt està totalment dedicat al grup després que el seu peripel amb Slayer acabi ja que el grup va decidir deixar-ho com és ben conegut. També han anunciat nou disc per aquest 2020 del que caldrà esperar que en tinguem algun avançament en aquests directes.

Tot el comentat és vàlid per Death Angel. Segurament la banda de les tres que més ha mantingut el nivell en els seus discos i directes. Sempre van tenir menys seguidors però qui els ha vist en directe sap que no acostumen a fallar. En aquesta ocasió no presenten cap disc ja que el seu darrer disc, Humanicide, és del 2019 i encara està fresc.

Ens trobem doncs davant una de les gires més imponents d'aquest 2020, The Bay Strikes Back Tour, promet cites ineludibles pels amants del thrash metal més clàssic amb aquestes veteranes bandes amb més de 35 anys de carrera en els primers casos tot i que els a priori menys anomenats i darrers en el cartell van publicar el seu primer disc el 1987 tot i la llarga aturada que fins a primers dels 2000 no els va tornar a l'actualitat de l'escena.

Tota la informació de la cita en l'enllaç que teniu junt a aquestes ratlles, horaris i compra d'entrades.

 
 

Totes les dates

  • 27/02/2020

Powered by iCagenda

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?